Opties

Aanvullende opties en mogelijkheden als u kiest voor het woongereed pakket! Er zijn veel mogelijkheden om de woning helemaal naar uw persoonlijke wens te maken. U vindt hier een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Alle opties zijn terug te vinden in de koperskeuzelijst.

Woongereed pakket

Uw nieuwe woning wordt gebouwd volgens het concept ‘MorgenWonen’ van VolkerWessels. Dit betekent snel en duurzaam gebouwd, met een comfortabel en gezond binnenklimaat. Indien u kiest voor een woonklaar pakket wordt uw woning opgeleverd met een hoekkeuken (inclusief A-merk apparatuur), badkamer met glazen douchewanden en een dubbele wastafel met meubel, vloerverwarming, vloer- en wandafwerking, hekwerk met hedera, poort, zonneterras en pad naar de berging. Zo compleet dat u direct kunt verhuizen!

De kosten voor een woongereed pakket zijn slechts:

€ 23.000,- incl. BTW
€ 26.000,- incl. BTW voor een hoekwoning met dwarskap

Dakkapel

Uw nieuwe woning wordt standaard niet uitgevoerd met een dakkapel. U kunt kiezen voor extra ruimtebeleving op zolder door middel van het plaatsen van een dakkapel. Deze dakkapel zal geplaatst worden aan de zijde van de woning, waar geen PV-panelen worden geplaatst. Indien u een levensloopbestendige woning gekozen heeft of een woning met een dwarskap is het niet mogelijk om een dakkapel te kiezen.

De dakkapel is ca. 2,16 meter breed en ca. 1,5 meter hoog (buitenwerks), goed geïsoleerd en in de basis voorzien van een kunststof wit kozijn, met een wit draaikiepraam en triple glas. Aan de buitenzijde is de dakkapel bekleed met Rockpanel plaatmateriaal in de kleur wit. De binnenzijde wordt afgewerkt met wit gegronde spaanplaten, met een zichtbaar spijkerpatroon, waarna de naden worden afgewerkt met een houten witte deklat. Tot slot wordt een witte vensterbank aangebracht van het merk ‘Werzalit’.

De kosten voor een dakkapel zijn € 7.500,- incl. BTW.

Uitbouw

Uw woning wordt standaard niet uitgebouwd aan de achterkant. U kunt kiezen om uw woning op te leveren met uitbouw aan de achtergevel. De aanbouw is ca. 2,1 meter diep en wordt uitgevoerd over de gehele breedte van de achtergevel. Een aanbouw kan alleen toegepast worden over de hele breedte van een woningblok en is een optie die u alleen samen met al uw buren van hetzelfde woningblok toe kunt laten passen.

De binnenzijde van de aanbouw wordt afgewerkt overeenkomstig de afwerking van de vloeren, wanden en plafonds van de woonkamer. De muren van de aanbouw zijn in opbouw gelijk aan de overige prefab sandwich gevelelementen van de woning. In de achtergevel kunnen tegen meerprijs tuindeuren worden geplaatst.

De kosten voor een uitbouw zijn:

Type Beukmaat Prijs
Tussenwoning 5,4m € 20.000,-
Tussenwoning 5.7m € 22.000,-
Eindwoning 5,4m € 22.000,-
Eindwoning 5,7m € 24.000,-


Alle prijzen zijn incl. BTW.