Duurzaamheid

Uw woning is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u uw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht.

WTW-systeem

Uw WTW-systeem (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen. Doordat de woningen in de basis Nul op de meter zijn kan je een aantrekkelijke financiëring afsluiten bij je bank. Vandaag genieten, Morgen besparen!

Groenverklaring

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland toetst namens het Ministerie van Economische Zaken of nieuwbouwprojecten in aanmerking komen voor een Groenverklaring. MorgenWonen voldoet aan alle voorwaarden voor deze verklaring. Met deze Groenverklaring kunt u als koper in aanmerking komen voor een groen hypotheek bij uw bank. Een groene hypotheek resulteert in een korting op uw hypotheekrente.

Extra financieringsruimte

Omdat de MorgenWonen woning een duurzame woning is kunt u veelal bij uw bank extra financieringsruimte krijgen. De extra financieringsruimte is maximaal € 25.000,- bij een toetsingsinkomen van € 33.000,-. Deze mogelijkheden zijn uiteraard per koper verschillend en wij adviseren u dan ook om hierover contact op te nemen met uw bank.